Evenimentul zilei

Lun01212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Agresiune asupra poliţiştilor de la biroul şerifului din California. O cunoscută actriță evitat punerea sub acuzare pentru infracţiuni mai grave şi riscă doar condamnarea pentru cinci contravenţii

Agresiune asupra poliţiştilor de la biroul şerifului din California. O cunoscută actriță evitat punerea sub acuzare pentru infracţiuni mai grave şi riscă doar condamnarea pentru cinci contravenţii

13 Martie 2018 - 

Actriţa Heather Locklear este vizată de patru capete de acuzare pentru agresiune asupra poliţiştilor de la biroul şerifului, dar a reuşit să evite o acuzaţie de violenţă domestică, relatează marţi Press Association.

 

Fosta vedetă din serialul "Dynasty", acum în vârstă de 56 de ani, urmează să compară marţi în faţa unui tribunal pentru a răspunde acuzaţiei de obstrucţionare a poliţiei.

Ea a fost arestată sub suspiciunea că şi-a rănit partenerul, susţin autorităţile, şi pentru că s-a luptat cu ofiţerii de la biroul şerifului în locuinţa sa din Thousand Oaks, California, în noaptea de 25 februarie.

Locklear, celebră şi pentru rolul ei din "Melrose Place", a evitat punerea sub acuzare pentru infracţiuni mai grave şi riscă doar condamnarea pentru cinci contravenţii.

În 2008, actriţa a pledat vinovată de conducere neglijentă, după ce a fost arestată sub suspiciunea mai gravă de conducere sub influenţa unor medicamente prescrise de medic.

Heather Locklear a fost căsătorită cu chitaristul de la Bon Jovi Richie Sambora între 1994 şi 2007, şi cu toboşarul de la Motley Crue Tommy Lee între 1986 şi 1993.

Actriţa, care a fost eliberată după plata unei cauţiuni de 20.000 de dolari, nu este obligată să apară în persoană la prima audiere de la un tribunal din comitatul Ventura, infomrează AGERPRES.

Lasă un comentariu