Evenimentul zilei

Joi01172019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Brad Pitt, într-o nouă relație! Cine este FEMEIA care i-a cucerit inima

Brad Pitt, într-o nouă relație! Cine este FEMEIA care i-a cucerit inima

06 Aprilie 2018 - 

Brad Pitt ar avea o relaţie cu profesorul universitar şi arhitecta americană Neri Oxman, de la Massachusetts Institute of Technology.

O sursă a declarat că pe Brad Pitt şi Neri Oxman îi leagă pasiunea pentru arhitectură, design şi arte şi că între ei ar fi "o prietenie profesională", care nu s-a transformat în poveste de dragoste, însă actorul american o consideră pe arhitectă "fascinantă".

Lucrări de artă ale lui Oxman sunt incluse în colecţiile unor instituţii precum Museum of Modern Art din New York, Centrul Georges Pompidou din Paris, Muzeul de Arte Aplicate din Viena etc. Foarte apreciată în domeniile în care activează, Oxman a fost recompensată cu International Earth Awards (2008), Vilcek Prize pentru Design (2014) şi Emerging Voices Award din partea Ligii Arhitecţilor din New York (2015), potrivit mediafax.ro. Arhitecta americano-israeliană, în vârstă de 42 de ani, a fost căsătorită cu compozitorul argentinian

Amintim că la începutul lunii aprilie, Brad Pitt şi Angelina Jolie, care s-au despărțit în septembrie 2016. Brad Pitt  a recunoscut anterior că una dintre problemele care au dus la destrămarea căsniciei sale cu Jolie a fost consumul de alcool. 

 

Lasă un comentariu