Evenimentul zilei

Vi04192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Irina Rimes vrea să-și mute părinții în România. Vezi motivul

Irina Rimes vrea să-și mute părinții în România. Vezi motivul

11 Aprilie 2018 - 

Interpreta Irina Rimes vrea să-și mute părinții în România.

La prima ei experiență cu România, Irina Rimes a avut „depresia emigrantului” și s-a reîntors în Republica Moldova doar după câteva luni. Artista nu s-a lăsat însă păgubașă, s-a reîntors în București și ușor-ușor și-a făcut un nume în industria muzicală din România.

Atât de apropiată este acum de România încât spera ca în câțiva ani să reușească să-i aducă și pe părinții ei să fie mai aproape de ea. „Ei știu cât este de frumos în România. M-am gândit că atunci când vor ajunge la vârsta a 3-a, să le fac, nu știu cum să spun, să-i conving să se mute la munte. Undeva în Sinaia sau în Predeal. Să le iau o căsuță mică și să se mute acolo. Fratele meu nu se va muta pentru că el și-a făcut deja viața lui acolo, e contabil. E contabil șef la 21 de ani și se mândrește foarte tare cu asta. Are o iubită, are casă, el e foarte bine acolo unde e. Și mentalitatea lui este de așa natură: el e moldovean, moldovean. Nu e că nu vrea să plece, doar că cred că acolo este apa lui, acolo s-ar simți cel mai bine. Are niște valori foarte frumoase, valori care aici oamenii nu cred că le-ar înțelege neapărat sau nu pe toate”, a povestit artista la „Interviurile Libertatea”.

Chiar dacă Irina Rimes a fost în depresie atunci când a plecat din Chișinău este convinsă că părinții ei se vor acomoda mult mai repede, mai ales că intenția ei este să-i mute într-o căsuță în zona montană. „Vreau să-i aduc la munte pentru că ei iubesc muntele, iar când nu o mai avea ce să facă în Moldova, când doar își vor trăi bătrânețile, să le trăiască la munte”, a mai spus cântăreața.

 

Lasă un comentariu