Evenimentul zilei

Vi04192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Și marii artiști suferă din dragoste. Florin Piersic: „Aşa de tare îmi plăcea că mi-ar fi plăcut să-mi fie şi nevastă”

Și marii artiști suferă din dragoste. Florin Piersic: „Aşa de tare îmi plăcea că mi-ar fi plăcut să-mi fie şi nevastă”

11 Aprilie 2018 - 

A fost unul dintre marii cuceritori ai României, dar Florin Piersic a avut și femei după care a suspinat. Una dintre ele este Irina Loghin, despre care actorul spune că și-ar fi dorit să o facă soția sa.

În una din vizitele sale de la Chișinău, actorul a povestit pentru o publicație de la noi despre femeile din viața sa, dar despre această doamnă nu a suflat o vorbă.

„Eram foarte tânăr. Am văzut-o şi am auzit-o, pe scenă, într-un parc, pe o femeie care mi-a luat respiraţia. Cred că în ciuda faptului că nu eram atât de matur să pot judeca lucrurile la rece, m-am gândit şi am simţit că aşa trebuie să fie şi să arate femeia româncă. Cântecul ei, vocea puternică şi tulburătoare «m-au aruncat» pentru câteva minute înapoi cu aproape douăzeci de ani, în raiul copilăriei mele.

Era clar, femeia asta avea în voce, în atitudine, pe chip, sunetele ce-mi tulburaseră inima când eram doar o crenguţă de piersic ce înmugureşte. Am întrebat pe cineva cine-i ţăranca asta româncă, care nu mă lasă să trăiesc!? Mi-a răspuns: Irina Loghin! Aşa de tare îmi plăcea, că mi-ar fi plăcut să-mi fie şi nevastă!

Într-o seară, Costel Constantin, mi-a spus că Irina e-n sală. Cred c-am jucat ca niciodată. Doream s-o impresionez, să vadă şi ea că nici eu nu sunt de colo. Aţi înțeles ce este Irina Loghin pentru mine? A fost şi va rămâne „dulcea doină” a tinereţii şi împlinirii mele ca artist. Mi-a pus o pană la aripile cu care încerc să zbor! Irina, îţi mulţumesc!”, a declarat Florin Piersic, potrivit Libertatea.

 

Lasă un comentariu