Evenimentul zilei

Dum01202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Îndrăgostiți de film sau tâlhari ordinari: Armura originală a supereroului ''Iron Man'' a fost furată

Îndrăgostiți de film sau tâlhari ordinari: Armura originală a supereroului ''Iron Man'' a fost furată

11 Mai 2018 - 

Departamentul Poliţiei din Los Angeles cercetează furtul armurii originale pe care a purtat-o actorul Robert Downey Jr. în filmul ''Iron Man'' (2008), informează ziarul Los Angeles Times, citat de Agerpres.

Armura, estimată la 325.000 de dolari, se afla într-un depozit din localitatea Pacoima, dar a dispărut la un moment dat între februarie şi sfârşitul lunii aprilie, potrivit lui Christopher No, purtător de cuvânt al departamentului.

Depozitul nu a informat despre dispariţia costumului până marţea aceasta, când a avut loc un control de rutină. Barry Montgomery, sergent al poliţiei din Los Angeles, a confirmat că acest caz este cercetat ca un furt.

''Iron-Man'' a fost primul film al francizei Marvel legat de universul supereroilor din comic books. Acest univers cinematografic, compus din 19 filme, a avut încasări de 16 miliarde de euro în întreaga lume, scrie life.hotnews.ro.

 

 

Lasă un comentariu