Evenimentul zilei

Joi01172019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Câștigătorii premiilor BAFTA TV 2018

Câștigătorii premiilor BAFTA TV 2018

14 Mai 2018 - 

Premiile BAFTA TV 2018 și-au desemnat câștigătorii, iar serialul”Peaky Blinders”, realizat de BBC, a fost marele câștigător al serii. Un moment important a reprezentat câștigarea de către rețeaua Netflix a primului premiu important la BATFA.

Edițaia de anul acesta a Galei premiilor BAFTA TV a fost oganizată duminică seară la Londra, iar vedetele din cele mai importante seriale britanice ale momentului au făcut spectacol cu ținutele lor pe covorul roșu. Dar și premierea a fost interesantă, mai ales că serialul BBC ”Peaky Blinders” a câștigat premiul pentru cea mai bună dramă, învingând ”The Crown”, realizat de Netflix.
Daisy May Cooper a fost desemnată cea mai bună actriţă de comedie pentru evoluţia ei din serialul “This Country”. Cel mai bun actor de comedie a fost desemnat Toby Jones pentru interpretarea lui din producţia “Detectorists”, realizată de BBC.
Gala BAFTA TV, în cadrul căreia sunt atribuite cele mai importante trofee din industria de televiziune britanică, a avut loc la Royal Festival Hall din Londra şi a fost prezentată pentru al doilea an de Sue Perkins.

Lasă un comentariu