Evenimentul zilei

Joi01172019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Starul american Bill Cosby, acuzat de agresiune sexuală

Starul american Bill Cosby, acuzat de agresiune sexuală

17 Mai 2018 - 

La finalul unui proces care a durat trei săptămâni, starul american, în vârstă de 80 de ani, a fost găsit vinovat pe 26 aprilie la trei capete de acuzare formulate împotriva lui, după ce a agresat-o sexual pe Andrea Constand, o fostă jucătoare de baschet, în prezent în vârstă de 45 de ani. Bill Cosby riscă să primească o pedeapsă de până la 30 de ani de închisoare.

În aşteptarea pronunţării pedepsei, judecătorul Steven O'Neill a decis ca renumitul actor să rămână în arest la domiciliu, în reşedinţa sa din Cheltenham, o periferie de lux a oraşului Philadelphia, şi a cerut plasarea starului într-un regim de monitorizare electronică.
Magistratul a fixat două audieri pentru pronunţarea pedepsei, una pe 24 septembrie, iar cealaltă pe 25 septembrie. Reprezentanţii tribunalului american nu au precizat motivul pentru care audierea a fost fixată pe parcursul a două zile.
Verdictul de vinovăţie care îl vizează pe Bill Cosby este primul de acest fel pronunţat în cazul unor personalităţi influente din industria de divertisment după izbucnirea scandalului Weinstein şi apariţia mişcărilor #MeToo şi Time's Up.

Lasă un comentariu