Evenimentul zilei

Vi03222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden La banii săi, poate alege orice îi poftește inima: Simona Halep a dezvăluit în ce țară și-ar dori să se mute și care este cel mai mare sacrificiu făcut în carieră

La banii săi, poate alege orice îi poftește inima: Simona Halep a dezvăluit în ce țară și-ar dori să se mute și care este cel mai mare sacrificiu făcut în carieră

01 Iunie 2018 - 

Numărul 1 WTA, Simona Halep, a acordat un interviu revistei americane Sports Illustrated, în care a vorbit deschis despre cariera sa și planurile de viitor. Halep a mărturisit că iubește Parisul și turneul de la Roland Garros, iar în timp va lua în considerare opțiunea de a se muta la Paris.

"Sunt fericită să vorbesc despre asta, pentru că este singurul lucru pe care nu l-am câştigat până acum (n.r. – un Grand Slam). Mă gândesc că sunt acolo şi că pot să o fac, pentru că am fost foarte aproape în trei rânduri (n.r. – o finală la Australian Open şi două la Roland Garros). Poate e nevoie doar de timp, răbdare şi să cred că pot să o fac", a spus Simona Halep, informează Digisport.

Întrebată despre cum decurge colaborarea cu psihologul pe care îl are, Simona a răspuns: "Aşa este, au fost multe discuţii legate de echilibru. Încerc să găsesc perfecţiunea şi poate fi foarte frustrant atunci când nu o ating, deşi, este imposibil să fii perfect. Obiectivul este să încerc mereu să fac totul perfect, dar şi să fiu mai blândă cu mine atunci când nu-mi iese".

Ulterior, jurnaliştii americani au întrebat-o pe Simona care a fost cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut pentru a ajunge numărul 1 mondial. "Cred că operaţia de micşorare a sânilor, în 2009. Când am făcut-o, am făcut-o pentru tenis. Azi sunt numărul 1 şi poate că această decizie a fost foarte importantă. Acesta cred că a fost cel mai mare sacrificiu. Ştii, nu simt că fac sacrificii fiind aici sau jucând tenis, pentru că mie chiar îmi place acest sport şi pentru mine nu e niciodată greu să mă antrenez", a răspuns sportiva româncă.

Referindu-se la Roland Garros, turneu a cărui finală a pierdut-o de două ori, cu Maria Sharapova (2014) şi cu Jelena Ostapenko (2017), Simona Halep a afirmat: "Cum se zice, fără resentimente. Am câştigat aici la juniori. Este aproape de ţara mea. Iubesc Parisul, să stau acolo şi să vizitez. Poate voi locui acolo într-o zi. Pur şi simplu iubesc totul la acest turneu". 

 

 

 

 

Lasă un comentariu