Evenimentul zilei

Mie01232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Sharapova, cerută în căsătorie la Paris

Sharapova, cerută în căsătorie la Paris

01 Iunie 2018 - 

Maria Sharapova (31 de ani) traversează o perioadă bună din punct de vedere sportiv și nu numai. S-a calificat în turul 3 la Roland Garros, dar marea veste de la Paris o reprezintă cererea în căsătorie primită din partea iubitului său, englezul Alexander Gilkes.

La începutul acestei săptămâni, Gilkes i-a cerut mâna Mariei Sharapova, într-un cadru cât se poate de romantic: în apropierea Turnului Eiffel. Știrea a făcut înconjurul lumii, dar răspunsul ei încă nu se știe, mai ales că discreția din viața personală a jucătoarei de tenis din Rusia este binecunoscută.
Sharapova este cerută în căsătorie pentru a treia oară. Primul care a făcut-o a fost baschetbalistul Sasha Vujacic, în 2010; Maria a acceptat în acel moment, dar cei doi s-au despărțit în 2012. Cel de-al doilea a fost un misterios om de afaceri, dar nici atunci lucrurile nu s-au finalizat, iar ruptura s-a produs și mai rapid, după numai 3 luni. Rămâne de văzut cum care va fi deznodământul de această dată.
Cu o avere estimată în jurul a 500 de milioane de dolari, Gilkes nu ar fi la primul mariaj. A mai fost căsătorit și cu stilista favorită a lui Meghan Markle, Misha Nonoo, din 2012 până în 2017.
Alexander Gilkes este prieten cu prințul William și cu prințul Harry ai Marii Britanii, cu care a studiat la aceeași școală.

Lasă un comentariu