Evenimentul zilei

Mie05222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Săptămânii Modei de la Londra

Săptămânii Modei de la Londra

12 Iunie 2018 - 

A fost una dintre imaginile puternice promovate în cadrul London Men's Fashion Week 2018: un manechin care prezenta o siluetă rotunjită de o "sarcină" avansată.

Precizare importantă: top-modelul era un bărbat, iar silueta lui era rotunjită de un abdomen artificial.
Colecţia prezentată de casa de modă menţionată s-a intitulat "Supernatural, Extraterrestrial"
Christopher Raeburn, adept al modei ecologiste, a folosit imagini ale NASA care arătau topirea gheţarilor pentru a crea o colecţie marcată de un stil modern şi degajat, denumită "REACT NOW" ("Reacţionaţi acum").
Ambianţa a fost una sălbatică în cazul designerului Liam Hodges, care a alcătuit o colecţie cu accente retro, decorată cu motive vegetale şi leopard. Unul dintre modele a purtat un tricou negru asortat cu o armură de legionar roman, alături de o cască a unui soldat din garda pretoriană, decorată cu un panaş roşu.
Oliver Spencer a reînnoit stilul masculin cu ajutorul unor materiale naturale (in, bumbac), culori minerale şi organice (argilă, gri, ocru) şi o mică tuşă "hippie" pe deplin asumată: sacourile au fost prezentate de top-modele masculine care purtau pantaloni scurţi şi coliere din margarete.
Repertoriul vestimentar britanic a fost o sursă de inspiraţie pentru stilista Martine Rose, care s-a inspirat din stilul londonez din anii 1970, 1980 şi 1990 pentru a crea o colecţie ce a oscilat între punk, reggae şi new wave.
Vedeta acestei prezentări foarte aplaudate, sculpturalul manechin transsexual Munroe Bergdorf a apărut pe podium purtând doar o pereche de cizme negre şi un tricou lung şi deşirat, pe care era brodată inscripţia "High concept character".

Lasă un comentariu