Evenimentul zilei

Ma03192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden VIDEO// Tur al muzeului Luvru inspirat din videoclipul lui Jay-Z şi Beyoncé

VIDEO// Tur al muzeului Luvru inspirat din videoclipul lui Jay-Z şi Beyoncé

04 Iulie 2018 - 

Muzeul Luvru propune vizitatorilor un tur al operelor de artă ce apar în videoclipul „Apeshit” al lui Jay-Z şi Beyoncé, care a generat peste 57 de milioane de vizualizări pe YouTube, scrie News.ro.

Media

Videoclipul a fost filmat în secret, în muzeu, şi lansat pe 16 iunie, simultan anunţului făcut de soţii Carter privind apariţia albumului „Everything is Love”, relatează digi24.ro.Între cele 17 opere de artă care apar în videoclip se numără „Gioconda”, „Nunta din Cana Galileii”, de Pailo Veronese, şi „Pluta meduzei”, de Théodore Géricault.

Turul durează, potrivit muzeului Luvru, o oră şi jumătate.

Muzeul Luvru nu a oferit detalii privind taxa plătită de cele două staruri americane pentru a primi permisiunea de a filma în interiorul său, însă videoclipul este o bună formă de comunicare pentru instituţia care doreşte să îşi apropie un public mai tânăr.

În 2010, rapperul Will.i.am, fost membru al grupului Black Eyed Peas, a filmat aici videoclipul „Mona Lisa Smile”. Turul dedicat acestuia este disponibil pe site-ul muzeului, care a realizat în total 45 de itinerarii tematice, între ele numărându-se şi unul dedicat romanului „Codul lui Da Vinci”.

Lasă un comentariu