Evenimentul zilei

Lun05202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Gina Pistol s-a dat singură de gol! Vezi ce a făcut în week-end

Gina Pistol s-a dat singură de gol! Vezi ce a făcut în week-end

09 Iulie 2018 - 

Deși sunt împreună de mai bine de un an, de dinainte de vara anului trecut, Smiley și Gina Pistol nu și-au făcut relația publică și continuă să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Asta până de curând, când prezentatoarea tv s-a dat de gol!

Week-end-ul care a trecut, Gina Pistol nu s-a mai controlat și a lăsat să-i scape detalii din viață să personală! Simpatică prezentatoare tv a oferit un nou indiciu despre relația să amoroasă cu Smiley. Acesta poate să fie un semn care trădează faptul că cei doi se gândesc să facă pasul cel mare și să înceapă să-și trăiască povestea de iubire la vedere.

Plecată week-end-ul trecut la Timișoara, pentru a participa la concertul lui Smiley și mega petrecerea din clubul deținut de afaceristul Tinu Vidaicu, iubitul Roxanei Ionescu, Gina Pistol a filmat tot recitalul iubitului ei. Ea nu a făcut-o însă ca un clubber oarecare, ci direct de pe scenă, la o distanță de doi pași de Smiley, probabil cel mai râvnit burlac al României la ora actuală.

Ulterior, aflată sub euforia concertului și a versurilor pieselor lui Smiley, Gina Pistol a postat filmulețele sale pe Instagram. Mai exact, le-a postat pe InstaStory, unde acestea au putut să fie vizionate 24 de ore de la publicarea lor.

Blondina a fost surprinsă anul trecut ieșind din locuința lui Smiley, după ce ar fi înnoptat acolo. Cei doi s-au ferit o perioada, după care au început să se afișeze împreună, în grupul de prieteni care i-au susținut încă de la început. În ianuarie, Gina și Smiley au fugit într-o vacanță romantică, într-o destinație exotică. La vremea respectivă, în presă au apărut imagini cu îndrăgostiții, în aeroport, chiar înainte de plecare lor.

De curând, Gina Pistol a vorbit în premieră despre posibilitatea de a deveni mama, într-o zi. ”Mie îmi e teamă de responsabilitatea mare. Vrem nu vrem, facem alegeri pentru copilul nostru. Eu l-am crescut pe fratele meu, care este cu cinci ani mai mic decât mine. Are prea mult bun simt. Poate îmi e dat să fac un copil, doi. Tot amân așa și zic că poate la anul”, a declarat Gina Pistol pentru revista Viva, scrie wowbiz.ro.

 

Lasă un comentariu