Evenimentul zilei

Mie02202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden VIDEO Carla's Dreams lansează single-ul „Lacrimi și pumni în pereți” cu un videoclip oficial filmat în Los Angeles

VIDEO Carla's Dreams lansează single-ul „Lacrimi și pumni în pereți” cu un videoclip oficial filmat în Los Angeles

12 Iulie 2018 - 

Carla’s Dreams revin cu single-ul „Lacrimi și pumni în pereți”, o piesă de dragoste cu un mesaj puternic, compusă de artiști și produsă de Alex Cotoi. 

Media

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de aceeași echipă cu care Carla’s Dreams lucrează de obicei, BR Films – Roman Burlaca (regizor) și George Secrieru (DoP). Filmările au avut loc în Los Angeles, cu personaje expresive, cu dansatori care subliniază mesajul piesei prin coregrafie. 

 Tot anul acesta, Carla’s Dreams au lansat „Pe umerii tăi slabi”, cu peste 8 milioane de vizualizări, și „Monomaniac”, piesă prezentată în premieră la show-ul de la Arenele Romane și care are deja peste 6 milioane de vizualizări. 

 Single-ul anterior, „Beretta”, are peste 34 de milioane de vizualizări, iar „Până la sânge” are peste 27 milioane de vizualizări. 

 În weekendul ce a trecut, Carla’s Dreams au urcat pe scena principală de la Neversea într-un show live în fața a zeci de mii de oameni. 

 Carla’s Dreams este jurat X Factor la Antena 1 pentru al treilea sezon și totodată a fost și jurat în show-ul “The Four – Cei patru”, tot la Antena 1. 

 

 

 

Lasă un comentariu