Evenimentul zilei

Dum05262019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden O tânără a aruncat la gunoi peste 4000 de euro, banii primiţi în dar la nuntă. Nu a făcut-o de supărare. Vezi cum s-a întâmplat

O tânără a aruncat la gunoi peste 4000 de euro, banii primiţi în dar la nuntă. Nu a făcut-o de supărare. Vezi cum s-a întâmplat

23 August 2018 - 

O bătrână în vârstă de 81 de ani din jud. Prahova a găsit o geantă plină cu bani, aruncată la ghena de gunoi şi a anunțat imediat poliția. Geanta și-a găsit proprietarul în scurt timp. Este vorba despre un cuplu de tineri proaspăt căsătoriţi care, după nuntă, s-au apucat de curăţenie în casă. Habar n-aveau că au rămas fără banii primiţi în dar.

Doi tineri căsătoriţi din comuna prahoveană Păuleşti sunt proprietarii genţii pe care o bătrână a găsit-o aruncată la ghena de gunoi de lângă un cimitir din localitate. Cei doi s-au prezentat, miercuri, la sediul Poliţiei din comună şi au descris exact cum arată geanta şi ce sumă se afla în ea. 

Aceştia au recunoscut în faţa poliţiştilor că au aflat că au pierdut banii după ce au citit informaţiile apărute în presă însoţite de apelul Poliţiei. Bărbatul a mărturisit că imediat după petrecerea de nuntă a ascuns banii primiţi în dar de la invitaţi, 21.000 de lei românești (peste patru mii de euro), într-o geantă veche pe care nu o mai folosea nimeni. Când a făcut curăţenie prin casă, tânăra soţie a aruncat şi geanta fără să ştie ce se afla în ea. 

Abia când bărbatul a citit în presă despre faptul că Poliţia din Păuleşti caută proprietarul unei genţi pline cu bani a realizat că s-ar putea ca el să fie păgubitul. Cei doi tineri au intrat din nou în posesia genţii cu bani, datorită bătrânei care în data de 18 august a găsit mica comoară aruncată la gunoi şi a anunţat autorităţile, scrie adevarul.ro.

 

 

Lasă un comentariu