Evenimentul zilei

Joi07092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Scandal uriaș în lumea tenisului din cauza echipamentului purtat de Serena Williams

Scandal uriaș în lumea tenisului din cauza echipamentului purtat de Serena Williams

27 August 2018 - 

Ținuta purtată de Serena Williams în acest an la Roland Garros a atras privirile tuturor, dar și numeroase critici. Combinezonul nu a fost deloc pe placul preşedintelui Federaţiei Franceze de Tenis (FFT), Bernard Giudicelli, care a anunţat că astfel de ţinute vor fi interzise la ediţiile viitoare ale competiţiei de la Roland Garros.

 

"Eu cred că uneori se merge prea departe. Combinezonul din acest an purtat de Serena, de exemplu, nu va mai fi acceptat. Cred că trebuie să respectăm jocul şi locul", a declarat Giudicelli pentru revista Tennis Magazine.

Afirmația francezului a stârnit un scandal uriaș. Noi controverse au apărut în lumea tenisului, iar legendara Billie Jean King a sărit în apărarea Serenei.

"Poliția făcută în privința costumațiilor femeilor trebuie să înceteze! "Respectul" de care avem nevoie este acela pentru un talent excepțional, care este Serena Williams, și pentru tot ceea ce aduce ea acestui sport. Să critici ceea ce poartă la muncă, aceasta este adevărata lipsă de respect", a scris Billie Jean King pe Twitter.

Și sponsorul tehnic al fostului lider WTA, Nike, a reacționat prompt, cu o postare pe aceeași rețea de socializare. "Poți scoate un supererou din costumul său, dar nu îi poți lua niciodată superputerile", au postat cei de la Nike, citați de digisport.ro.

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu