Evenimentul zilei

Mie07152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden În secolul XXI se mai poate vorbi despre vrăjitorie? O mare artistă a fost acuzată de MAGIE NEAGRĂ

În secolul XXI se mai poate vorbi despre vrăjitorie? O mare artistă a fost acuzată de MAGIE NEAGRĂ

23 Septembrie 2018 - 

Nu ne vine să credem că în secolul XXI se mai poate vorbi despre vrăjitorie. Un scandal imens a izbucnit recent între marea vedetă de muzică, Beyonce și toboșarul formației, Kimberly Thompson. Acuzațiile sunt incredibile.

Kimberly Thompson, o tânără muziciană care a colaborat timp de șapte ani cu Beyonce, a depus în instanță documente prin care susține că soția lui Jay Z i-a făcut vrăji și chiar i-a omorât pisica.

Mai mult, femeia a cerut un ordin de restricție împotriva artistei.

Kimberly Thompson, de profesie toboşar, o acuză pe Beyonce de „vrăjitorie extremă" şi susţine că i s-ar fi făcut vrăji în cadrul unei campanii de hărțuire inițiată de cântăreață.
Femeia, care în documentele depuse la o instanță din Los Angeles susține că a lucrat pentru Beyonce timp de șapte ani, spune că aceasta duce o campanie de hărțuire a sa și că a folosit magie neagră și i-a făcut vrăji de natură sexuală.
Bateristul a solicitat un ordin de restricție împotriva lui Beyonce, spunând că i-au fost puse sub urmărire telefoanele și că artista îi controlează banii. Cererea ei a fost însă respinsă de către un judecător.
Beyonce nu a comentat acuzațiile aduse de Thompson.
Artista și soţul său, Jay-Z se află, în prezent, în turneu mondial. Intitulat „On The Run II", showul a început pe 6 iulie în Cardiff, a traversat Europa și continuă în Statele Unite și Canada până în luna octombrie.

Lasă un comentariu