Evenimentul zilei

Ma08042020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Maria Ciobanu a revenit pe scena din România, după doi ani de pauză. Cum se simte artista, în urma problemelor de sănătate

Maria Ciobanu a revenit pe scena din România, după doi ani de pauză. Cum se simte artista, în urma problemelor de sănătate

09 Septembrie 2019 - 

Stabilită în America, Maria Ciobanu obișnuia să revină în țara natală anual, până când problemele de sănătate i-au determinat pe medici să-i interzică zborul cu avionul. Recent, aceasta a urcat din nou pe scena din România, în fața celor care o iubesc.

 

În acest weekend, Maria Ciobanu s-a aflat la Ţebea, la spectacolul de folclor „Serbările Naţionale de la Ţebea 2019”. Marea doamnă a muzicii populare româneşti a fost acompaniată de Orchestra Ansamblului Profesionist „Drăgan Muntean”, precum şi de Grupul Instrumental „Crai Nou” din Alba Iulia. Fiul ei, Ionuț Dolănescu, îi este aproape, ori în culise, ori pe scenă, pentru a o ajuta. Nora interpretei, Doinița Dolănescu, a postat pe contul de socializare o imagine în care apare alături de mama soțului ei.

Cântăreața de muzică populară s-a retras de pe scenă în urmă cu trei ani, după ce a suferit un accident vascular cerebral și a a avut complicații respiratorii. De atunci, problemele de sănătate s-au tot succedat atât pentru ea, cât și pentru soțul său, Mircea Cîmpeanu, iar anul trecut, medicii i-au interzis îndrăgitei interprete să meargă cu avionul. Prin urmare, vacanța pe care Maria Ciobanu o va petrece în țara natală la sfârșitul lui august – începutul lui septembrie, ar fi prima în doi ani.

Lasă un comentariu