Evenimentul zilei

Ma01222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Panorama Superstițiile de Valentine’s Day 2018 au apărut. PATRU ZILE DE FOC pentru trei zodii care se despart până de Ziua Îndrăgostiţilor

Superstițiile de Valentine’s Day 2018 au apărut. PATRU ZILE DE FOC pentru trei zodii care se despart până de Ziua Îndrăgostiţilor

10 Februarie 2018 - 

Valentine’s Day, Ziua Indragostitilor, ar trebui sa fie o sarbatoare despre dragoste, relatii si fericire in doi. Din pacate, pentru trei nativi din zodiac, sarbatoarea se transforma intr-un adevarat cosmar.

 Nu toti nativii au noroc in dragoste si uneori vor fi dezamagiti cand se asteapta mai putin. Astrologii dezvaluie care vor fi semnele zodiacale care au de suferit in luna februarie si care vor avea o mare deceptie chiar inainte de Valentine's Day. Vezi daca te regasesti pe lista persoanelor care vor suferi din dragoste de Valentine's Day

Berbec

Berbecii obisnuiesc sa grabeasca lucrurile intr-o relatiesi risca sa ramana singuri de Valentine's Day. Sunt extrem de pretentiosi in ceea ce priveste partenerul lor si au foarte mari asteptari cand vine vorba despre planificarea acestei zile.

Sunt persoane puternice si dau dovada de un caracter de piatra. Vor in permanenta sa domine si din acest motiv vor avea numeroase conflicte.

Varsator

Sensibili si sufletisti, Varsatorii se indragostesc destul de repede, dar se plictisesc la fel de repede de oamenii din jurul lor. Daca la inceputul relatiei aveau fluturasi in stomac, acestia se transforma in certuri tot mai dese si tensiuni greu de imaginat.

De Valentine's Day, Varsatorii isi vor dori sa iasa in oras cu partenerul, insa acestia vor doar sa leneveasca si nu au chef. De aici pana la un mare scandal este doar un pas.

Scorpion

Nativii din Scorpion s-au saturat de reprosurile partenerului de cuplu si vor avea numeroase discutii in contradictoriu in luna februarie.

Chiar daca nu le mergea bine de mai multa vreme, au ramas impreuna in speranta ca lucrurile se vor rezolva. La inceputul lunii, chiar inainte de Valentine's Day, vor decise sa se desparta definitiv. 

 

Lasă un comentariu