Evenimentul zilei

Ma07072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Panorama Preşedintele american, Donald Trump, împlineşte astăzi 72 de ani

Preşedintele american, Donald Trump, împlineşte astăzi 72 de ani

14 Iunie 2018 - 

Donald Trump a primit deja de luni un tort aniversar, în ziua dinaintea summitului cu liderul nord-coreean Kim Jong Un din Singapore. Premierul singaporez, Lee Hsien Loong, l-a surprins făcându-i cadou un tort decorat cu fructe proaspete şi cu o lumânare.

Ministrul singaporez de externe, Vivian Balakrishnan, a transmis pe Twitter o fotografie cu Trump zâmbind deasupra tortului, cu mesajul: "Sărbătorind ziua de naştere, puţin mai devreme".
Având în vedere şi vârsta, sănătatea preşedintelui american - nu doar fizică, ci şi mintală - stârneşte interes în rândul americanilor. Înainte să fie ales, responsabili ai campaniei lui Trump au făcut publică o declaraţie a medicului său personal de atunci, Harold Bornstein, care a dat asigurări că dacă va fi ales, poate "afirma fără echivoc că Trump va fi persoana cu cea mai bună stare de sănătate aleasă vreodată la preşedinţia SUA", aminteşte AFP.
La începutul lui mai, Bornstein a declarat însă pentru CNN că Trump i-a "dictat integral" respectivul text şi a mai spus, într-o emisiune pe NBC, că în februarie 2017 trei apropiaţi ai magnatului au descins în cabinetul lui şi i-au luat toate dosarele despre noul lider de la Casa Albă. Respectiva "descindere" a avut loc la câteva zile după ce medicul dezvăluise pentru New York Times că Trump ia medicamente pentru creşterea părului.

Lasă un comentariu