Evenimentul zilei

Ma07072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Panorama Cântăreața Lady Gaga a insistat ca melodiile din filmul ''A Star is Born'' să fie interpretate live

Cântăreața Lady Gaga a insistat ca melodiile din filmul ''A Star is Born'' să fie interpretate live

10 Septembrie 2018 - 

Lady Gaga a insistat ca toate melodiile din ''A Star is Born'', pelicula în care cântăreaţa debutează cu un rol pentru marele ecran, să fie interpretate live, inclusiv cele cântate de Bradley Cooper, un novice într-ale muzicii, informează Reuters.

''Se cântă live, nici nu s-a pus problema altfel'', a spus Cooper, care este regizorul filmului şi interpretează, de asemenea, unul dintre rolurile principale, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate duminică la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.
''A Star is Born'' spune povestea muzicianului de country Jackson Maine, interpretat de Cooper, care se îndrăgosteşte de o tânără cântăreaţă, Ally, jucată de Lady Gaga. În timp ce Jackson se luptă cu dependenţa de substanţe şi cu probleme de sănătate, Ally se lansează în cariera de cântăreaţă.
Lady Gaga, cunoscută pentru hituri precum ''Poker Face'' sau ''Born This Way'', a debutat în televiziune cu un rol în ''American Horror Story: Hotel'' pentru care a obţinut un Glob de Aur în 2016.
Fragmentele de concert din film au fost filmate pe scenele unora dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, printre care Coachella din California şi Glastonbury în Marea Britanie.
''Scena din debutul filmului a fost filmată în opt minute'', spune Cooper. ''Apoi am fost la Glastonbury, unde am filmat timp de patru minute''.
''A Star is Born'' este cel de-al treilea remake al filmului original din 1937. În 1954, rolul principal a fost interpretat de Judy Garland, iar în 1976, de Barbra Streisand.

Lasă un comentariu