Evenimentul zilei

Sam08082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Panorama Prestigiosul Muzeu de Artă Modernă din New York va fi redeschis luni

Prestigiosul Muzeu de Artă Modernă din New York va fi redeschis luni

20 Octombrie 2019 - 

Prestigiosul Muzeu de Artă Modernă (MoMA) din New York va fi redeschis pentru publicul larg, luni, după finalizarea unor lucrări extensive de renovare şi reorganizare a galeriilor sale, care au durat mai mult de patru luni, informează Xinhua.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii de reprezentanţii MoMA, lucrările de extindere au adăugat o suprafaţă de peste 3.700 de metri pătraţi spaţiilor expoziţionale ale muzeului, iar instituţia newyorkeză va putea de acum înainte să prezinte mai multe opere de artă în feluri noi şi interdisciplinare.
Această extindere, care coincide cu a 90-a aniversare a MoMA, va aduce în muzeu mai mulţi artişti şi mai multe perspective artistice, deoarece spaţiul expoziţional a crescut cu 50%.
Au fost adăugate noi galerii şi noi săli destinate unor reprezentaţii şi evenimente artistice, au explicat reprezentanţii MoMA.
Vizitatorii care deţin abonamente au beneficiat de un acces exclusiv în cadrul muzeului, pentru a admira noua structură a acestuia, începând din 13 octombrie.
Muzeul de Artă Modernă din New York a fost închis pe 15 iunie 2019 pentru lucrări de extindere şi renovare.

Lasă un comentariu