Evenimentul zilei

Ma07142020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Panorama HBO nu are planuri pentru un al doilea sezon al serialului "Watchmen"

HBO nu are planuri pentru un al doilea sezon al serialului "Watchmen"

17 Ianuarie 2020 - 

HBO nu are planuri pentru un al doilea sezon al serialului "Watchmen", iar creatorul său, Damon Lindelof, nu este interesat să continue această producţie de televiziune inspirată dintr-o bandă desenată şi al cărei scenariu este semnat de Alan Moore şi Dave Gibbons, relatează EFE.

Informaţia a fost dezvăluită de directorul de programe al HBO, Casey Bloys, într-un interviu acordat joi pentru cotidianul USA Today, în care a subliniat că viitorul serialului depinde "de ceea ce îşi doreşte Lindelof".
"Dacă există vreo idee care să suscite emoţie pentru al doilea sezon, cine ştie, poate va fi ca în cazurile 'Fargo' şi 'True Detective' (seriale în format limitat, cu sezoane independente) sau poate va dori să facă ceva complet diferit. Suntem foarte mândri de 'Watchmen', dar suntem mai interesaţi de ceea ce îşi doreşte Damon să facă", a explicat el.
La rândul său, Damon Lindelof, care a devenit cunoscut pe plan internaţional în calitate de co-creator al serialului "Lost" şi a beneficiat de cronici pozitive pentru "The Leftovers", a declarat pentru USA Today că a prezentat deja în "Watchmen" povestea care trebuia spusă şi că nu este interesat să abordeze un al doilea sezon.
Totuşi, Damon Lindelof şi-a dat "binecuvântarea" pentru HBO în cazul în care postul american doreşte să continue această producţie, având la cârmă un nou 'showrunner' (coordonator al unui serial). Ideea a fost însă eliminată din start de Casey Bloys.
"Este greu de imaginat că se poate face o continuare fără ca Damon să fie implicat într-un anumit fel", a subliniat Casey Bloys.
Cu nouă episoade difuzate între octombrie şi decembrie 2019 şi cu Regina King şi Jeremy Irons în distribuţie, producţia de televiziune "Watchmen" a actualizat şi a reinventat povestea originală din benzile desenate omonime, abordând teme precum rasismul din societatea americană într-un serial care a fost apreciat atât de public, cât şi de criticii de specialitate.

Lasă un comentariu