Evenimentul zilei

Sam06062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Panorama Cântăreaţa americană Madonna a anulat primul dintre cele 15 concerte programate la Londra în turneul ''Madame X''

Cântăreaţa americană Madonna a anulat primul dintre cele 15 concerte programate la Londra în turneul ''Madame X''

26 Ianuarie 2020 - 

Cântăreaţa americană Madonna a anulat primul din seria sa de 15 concerte pe care le avea programate la Londra în cadrul turneului mondial "Madame X", anunţând cu puţin timp înainte de începerea show-ului că a suferit o accidentare şi că trebuie să-şi "pună sănătatea pe primul loc", informează DPA.

"Sunt profund întristată de faptul că vă dezamăgesc şi vă rog să mă credeţi că mă doare mai mult decât vă puteţi imagina atunci când sunt nevoită să anulez un spectacol", a declarat artista pop într-un mesaj publicat sâmbătă pe Instagram, după ce a anulat două concerte la Lisabona, săptămâna trecută.
Posesorii de bilete pentru concertul programat luni seară la London Palladium, o prestigioasă sală de spectacole cu 2.300 de locuri din capitala Marii Britanii, au fost informaţi în legătură cu decizia vedetei americane prin intermediul unor SMS-uri personalizate. Spectatorii vor primi contravaloarea biletelor achiziţionate la acest show, au precizat reprezentanţii Ticketmaster, organizatorul acestor concerte.
Următorul spectacol al Madonnei programat în aceeaşi sală de concerte ar trebui să aibă loc miercuri seară, iar seria de 15 show-uri londoneze se va încheia pe 16 februarie.
Madonna a spus că următorul spectacol va avea loc "la data la care este programat" şi le-a transmis fanilor ei promisiunea următoare: "voi continua până când nu voi mai putea".
"La recomandarea medicilor, mi s-a spus să mă odihnesc pentru câteva zile. Aşa cum ştiţi cu toţii, am suferit câteva accidentări care m-au deranjat încă de la debutul turneului, dar trebuie să îmi ascult corpul şi să îmi pun sănătatea pe primul loc", a scris vedeta pop în acel mesaj online.
"Ultimul lucru pe care mi-l doresc este să îmi dezamăgesc fanii sau să compromit integritatea show-ului meu", a adăugat Madonna.
Artista pop, în vârstă de 61 de ani şi supranumită "regina muzicii pop", a anulat săptămâna trecută două concerte programate la Lisabona, după ce anulase alte reprezentanţii în 2019 şi în Statele Unite, inclusiv cele din Boston, New York şi Miami.
Recent, Madonna a publicat pe Instagram o fotografie care o prezintă în timp ce făcea o baie cu gheaţă.
Potrivit presei internaţionale, artista le-a dezvăluit în luna noiembrie spectatorilor prezenţi la show-ul ei din San Francisco că suferă din cauza unei rupturi de ligament şi a unor afecţiuni la nivelul genunchilor.


Lasă un comentariu