Evenimentul zilei

Lun11192018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Curiozitati Care sunt cele 2 zodii care nu se vor înțelege deloc în 2018? Vor exista doar tensiuni între ele!

Care sunt cele 2 zodii care nu se vor înțelege deloc în 2018? Vor exista doar tensiuni între ele!

07 Decembrie 2017 - 

Oamenii sunt diferiți și de aceea apar divergențe la tot pasul. Însă există persoane care nu ajung la un consens orice ar face.

În 2018, două zodii se vor contra mai aprig ca oricand, fără a ajunge la un numitor comun. Iată care sunt!

Este vorba despre săgetător și despre scorpion. Chiar dacă săgetătorul este imediat după scorpion în ierarhia zodiacului, aceste două semne zodiacale au mentalități complet diferite. În plus, săgetătorul este un semn de foc, iar scorpionul de apă.

Toată lumea știe că apa stinge focul, iar atunci când flăcările sunt mult prea puternice, nativii născuți în zodia săgetătorului pot încălzi apa până la fierbere, ceea ce nu este un semn prea bun.

Aceste două zodii se pot înțelege doar dacă este vorba despre bani și bunuri materiale. Dacă este vorba despre afaceri și despre discuții profesionale, pot face anumite compromisuri. 

Atât săgetătorul, cât și scorpionul se ceartă din nimicuri și de aceea, vor avea mult de pătimit în relațiile personale. Au talentul de a isca un scandal din orice și se aprind extrem de ușor din orice motiv.

Nativii născuți în săgetător sunt înțelegători de fel, însă nu suportă comportamentul scorpionului și nu mai pot răbda la un moment dat.

Lasă un comentariu