Evenimentul zilei

Dum05272018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV Așa a mers regele Thailandei la mall: în maiou cu buricul gol // FOTO

Așa a mers regele Thailandei la mall: în maiou cu buricul gol // FOTO

19 Mai 2017 - 

Este unul dintre cei mai bogaţi monarhi din lume şi îi place să se plimbe incognito! Regele thailandez Maha Vajiralongkorn (64 de ani) a fost filmat în mall-ul Parsdorf, din München, Germania.

Fotografiile au declanşat un scandal monstru! Autoritatea thailandeză de reglementare a politicilor privind Internetul a trimis o scrisoare oficială către Facebook şi Google prin care solicită eliminarea fotografiilor de pe Internet, scrie click.ro.

La 27 aprilie, regele thailandez, care a fost încoronat la 13 octombrie 2016, după moartea tatălui său Bhumibol Adulyadej, a fost surprins în Germania, în timp ce se plimba printre rafturile unui magazin de mobilă. Îmbrăcat lejer, cu un maieu minuscul şi buricul gol, regele a fost însoţit de soţia sa General Suthida Vajiralongkorn na Ayudhya. Oficialii thailandezi au blocat filmul ameninţându-i cu 15 ani de închisoare pe cei care îndrăznesc să îl distribuie pe Internet. Însă acesta nu e primul scandal care îl are în prim-plan pe Vajiralongkorn, care are trei soţii. În 2007, au fost făcute publice poze sexy cu soţiile lui la petrecerea căţeluşei Fufu, care avea rangul de înalt comandant al forţelor aviatice. În 2016, prinţul a fost surprins pe aeroportul din München îmbrăcat la fel de colorat, în timpul unei alte vizite incognito.

 

Lasă un comentariu