Evenimentul zilei

Sam11172018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV Aproape ca în comediile despre polițiști cu Louis de Funes: Vezi cui i-a trimis din greșeală SMS un agent francez

Aproape ca în comediile despre polițiști cu Louis de Funes: Vezi cui i-a trimis din greșeală SMS un agent francez

17 Octombrie 2017 - 

Un moment demn de filmele de comedie i-a avut ca protagoniști pe un polițist francez, agent al serviciilor de informații SCRT și islamistul radical pe care-l supraveghea.

Agentul SCRT avea misiunea de a urmări un cleric musulman suspectat că predica extremismul în Paris, relatează canalul M6.

Numai că atunci când a vrut să-i trimită mesaj unui coleg cu informații despre „ținta” sa, a încurcat numerele de telefon iar mesajul a ajuns fix la cel pe care-l spiona. Presa franceză a numit incidentul un „eșec epic”.

Mai ales că suspectul i-a răspuns agentului la mesaj cu un text în care făcea mișto de el și de incompetența lui. Apoi și-a anunțat cunoscuții că se află sub supravegherea poliției.

Episodul a scos la lumină și faptul că suspectul era supravegheat de două agenții de informații din Franța, SCRT și DGSI, și a generat nemulțumiri, scrie stirileprotv.ro

 

 

 

Lasă un comentariu