Evenimentul zilei

Lun10222018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV Un caz neobișnuit. S-a născut primul, dar fratele său geamăn este mai mare

Un caz neobișnuit. S-a născut primul, dar fratele său geamăn este mai mare

08 Noiembrie 2017 - 

Doi gemeni din SUA vor avea o poveste neobișnuită de spus pentru tot restul vieții. Ce doi s-au născut în timpul nopții de 6 noiembrie, în SUA, chiar în timp ce America trecea la ora de iarnă.

 

Potrivit Cape Cod Healthcare din Massachusetts, Ronan este fratele mai mare, cu toate că în acte apare ca fiind născut la 31 de minute după Samuel.

Potrivit medicilor din maternitatea în care au venit pe lume gemenii, Samuel s-a născut la 1:39 a.m. Ronan s-a născut cu 31 de minute mai târziu, însă ceasul fusese dat cu o oră înapoi, astfel că ora nașterii înregistrate de spital este 1:10 a.m, în loc de 2:10 a.m.

O asistentă de la spital, care are o experiență de 40 de ani, a declarat că este prima dată când aude de un asemenea caz, potrivit digi24.ro.

Seth Peterson, tatăl gemenilor, spune că i s-a părut nostim că băieții lui vor veni pe lume chiar în noaptea în care se schimba ora: „Chiar zisesem în seara aia că se va întâmpla sigur ceva. Credeam că se vor naște în zile diferite”, a declarat acesta pentru The Denver Channel.

Lasă un comentariu