Evenimentul zilei

Lun10222018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV O fotografie cu doi lei homosexuali a devenit virală // FOTO

O fotografie cu doi lei homosexuali a devenit virală // FOTO

09 Noiembrie 2017 - 

O fotografie virală cu doi lei în timp ce susțineau raporturi sexuale a devenit subiect de dezbateri în Kenya. Ezekial Mutua, supranumit „polițistul moral” al țării, a spus că animalele trebuie să aibă parte de terapie, adăugând au fost influențate de comportamentul oamenilor.

Cei doi masculi au fost surprinși la începutul lunii de către fotograful Paul Goldstein într-un parc din sud-vestul țării africane, iar după publicare poza a stârnit numeroase reacții în Kenya.

Ezekial Mutua, director executiv al Consiliului de Clasificare a filmelor din Kenya, a declarat zilele trecute că cei doi lei au fost influențați de la doi homosexuali care probabil că s-au comportat indecent în parcul natural. El a explicat „bizarul comportament” al leilor prin faptul că ei nu se uită la televizor și prin urmare nu văd filme cu astfel de gesturi, potrivit digi24.ro.

„Polițistul moral” a mai spus că o altă explicație ar fi că leii au fost posedați de „forțe rele”, adăugând că „demonii pot să posedeze și animale”, relatează Nairobi News.

The Independent prexizează că acest personaj este foarte controversat, ieșind în evidență prin declarații împotriva homosexualilor.

PHOTO: COURTESY | DAILY MAIL

„E pentru prima dată când auzim că doi lei se iubesc. Niște cercetări trebuie făcute. Aceste animale trebuie să aibă parte de consiliere, pentru că probabil au fost influențați de către homsexuali care au mers în parcul național și s-au comportat urât. Trebuie să fi copiat comportamentul de undeva sau este demonic, pentru că animalele nu se uită la filme”, a spus el.

Potrivit sursei citate, au mai existat cazuri de lei homosexuali, fiind rare astfel de cazuri, unii biologi susținând că relații sexuale homosexuale au fost observate la circa 1.500 de specii și au fost dovedite în cazurile a 450 de specii.

Lasă un comentariu