Evenimentul zilei

Vi12142018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV Ce pedeapsă a primit un jocheu care şi-a lovit calul cu pumnul înaintea unei competiţii // VIDEO

Ce pedeapsă a primit un jocheu care şi-a lovit calul cu pumnul înaintea unei competiţii // VIDEO

11 Noiembrie 2017 - 

Un jocheu a fost suspendat din cauză că şi-a lovit calul cu pumnul înaintea unei curse din Australia de Sud, scrie BBC.

Media

Camerele care au surprins incidentului îl arată pe Dylan Caboche, de 22 de ani, urcat pe cal, cum încearcă să-l îndrume spre porţile de plecare. Furios că animalul nu îl asculă, acesta coboară şi loveşte calul în coaste. Drept urmare, autorităţile au decis să-l suspende timp de două săptămâni pentru abaterea comportamentală din ziua incidentului, potrivit Mediafax.

Reprezentanţi ai Thoroughbred Racing Australia de Sud au declarat că "nu aprobă şi nu tolerează un astfel de comportament". "Sperăm că această pedeapsă - care va rămâne în CV-ul călăreţului şi îi va afecta capacitatea de câştig - va trimite un semnal puternic altora".

Cu toate acestea, ONG-urile care se ocupă de bunăstarea animalelor au criticat durata pedepsei. "Două săptămâni de suspendare. Credeam că aceasta este o industrie care ia în serios bunăstarea animalelor", a scris Coaliţia pentru Protecţia Curselor de Cai pe pagina de Facebook.

Lasă un comentariu