Evenimentul zilei

Vi11162018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV VIDEO// Google crește numărul angajaților care analizează și elimină materialele violente de pe Youtube

VIDEO// Google crește numărul angajaților care analizează și elimină materialele violente de pe Youtube

05 Decembrie 2017 - 

Youtube intenționează să crească numărul angajaților care analizează și elimină materialele violente sau extremiste de pe platforma video.

Media

Compania care deține YouTube, Alphabet Inc, ia măsuri ferme pentru a-și proteja utilizatorii împotriva conținutului necorespunzător, prin politici mai stricte și prin echipe mai mari de aplicare a acestora, a scris, într-o postare pe blog, Susan Wojcicki, CEO al YouTube, relatează Agerpres.

„Acționăm de asemenea ferm împotriva comentariilor, lansând noi instrumente de moderare a comentariilor și, în unele cazuri, eliminând cu totul comentariile”, a spus Susan Wojcicki.

Obiectivul este ca numărul angajaților Google din întreaga lume responsabili cu eliminarea materialelor care ar putea încălca politicile companiei să ajungă la 10.000 în 2018, a mai afirmat ea.

YouTube a dezvoltat deja un program automat pentru identificarea clipurilor cu conținut extremist, iar acum vrea să facă același lucru cu clipurile care încurajează discursul bazat pe ură sau care nu sunt potrivite pentru copii.

Compania a primit însă plângeri din partea celor care încarcă clipuri pe platforma video că acest program este supus erorilor.

 

Lasă un comentariu