Evenimentul zilei

Mie12192018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV Facebook simplifică aplicaţia Messenger

Facebook simplifică aplicaţia Messenger

19 Ianuarie 2018 - 

Facebook a transformat aplicaţia Messenger într-o platformă de sine stătătoare. Astfel, avem acum posibilitatea de a publica „poveşti” asemeni Snapchat şi Instagram, avem posibilitatea de a juca diverse jocuri şi alte capabilităţi avansate pentru realizarea de fotografii, precum filtre 3D şi abţibilduri colorate.

 

Însă, odată cu lansarea versiunii Messeneger Lite, care renunţă la toate aceste artificii, mulţi utilizatori au renunţat la aplicaţia principală, iar Facebook promite să simplifice din nou această variantă.

2018 va fi anul în care Facebook Messenger revine la vechile sale obiceiuri: furnizarea unui serviciu simplu şi rapid pentru mesagerie instantă. Reprezentanţii companiei au recunoscut că în ultima perioadă, aplicaţia a devenit foarte aglomerată, iar anumite funcţii nu sunt folosite foarte des de utilizatori, deci vor putea fi eliminate sau înlocuite cu altele mai interesante, relatează descopera.ro. 

 Având în vedere cât de nepopulare sunt postările zilnice din tab-ul de sus numit „My Day” (clona de stories), probabil că aceasta va fi prima care va dispărea. Jocurile, deşi sunt o adiţie nouă a aplicaţiei, nu par să fie atât de populare pe cât se aşteptau cei de la Facebook, deci ar fi un pas în plus spre simplificare eliminarea acestui tab.

Astfel, Facebook Messenger ar putea deveni din nou o aplicaţie intuitivă pentru utilizatori, iar cei cu dispozitive mai vechi nu vor mai trebui să aştepte aşa mult pentru a încărca aplicaţia.

Anunţul a fost făcut în cadrul unui articol publicat de David Marcus de la Facebook, care menţionează şi alte trenduri pentru acest serviciu în 2018 precum îmbunătăţirea serviciului de relaţii cu clienţii, îmbunătăţirea funcţiilor pentru cameră, îmbunătăţirea serviciilor de comunicare prin voce şi video, cât şi utilizarea platformei în scopuri de marketing pentru companii. 

Lasă un comentariu