Evenimentul zilei

Mie01162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV VIDEO// Apple pregăteşte un iPad „modern”

VIDEO// Apple pregăteşte un iPad „modern”

26 Ianuarie 2018 - 

Noul sistem de operare iOS 11.3 beta aduce utilizatorilor de iPhone 6, 6S şi 7 mult aşteptata setare care dezactivează limitarea performanţei, însă în codul sursă al noului sistem se regăsesc şi câteva noutăţi legate de produse noi, încă neanunţate. Unul dintre acesta este un nou iPad modernizat, care se presupune că va folosi sistemul de autentificare Face ID.

Media

Până în prezent iPad-urile au fost marcate în codul sursă al sistemului de operare iOS în ordinea apariţiei cu denumiri precum iPad 1, 2, 3, etc., sau Pro, Air şi aşa mai departe. Odată cu iOS 11.3 beta, a apărut şi un nou model de tabletă numită „Modern iPad”.

Faptul că avem de a face cu o schimbare de nume la nivel intern sugerează şi o schimbare destul de drastică a design-ului, zvonurile din ultimele luni sugerând că vom primi anul acesta o tabletă cu ecran edge-to-edge şi Face ID în locul vechiului senzor de amprentă, relatează go4it.ro.

Dacă într-adevăr Apple va dezvălui un astfel de produs anul acesta, cel mai probabil acesta va face parte din seria de tablete iPad Pro, modelul de 12,9” care ar trebui să fie vârful de gamă, fiind ultima oară actualizat în urmă cu doi ani. Celelalte tablete iPad precum iPad Pro de 9,7” au primit upgrade-uri sub forma noului model de 10,5”, în timp ce întreaga serie Air a fost scoasă din producţie şi înlocuită cu „noul iPad”, numit popular şi iPad 5, care intră pe piaţă la un preţ foarte mic. 

Seria iPad Mini este probabil cea mai ignorată, modelul Mini 4 echipat cu chipset Apple A8 fiind în continuare cel mai nou disponibil.

Se zvoneşte că Apple ar urma să ţină un eveniment de prezentare în primăvara acestui an, unde sunt aşteptate upgrade-uri pentru tabletele iPad, introducerea de noi funcţii pentru boxa HomePod şi probabil un nou model iPhone SE.

 

Lasă un comentariu