Evenimentul zilei

Ma12112018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV Sondaj: Care sunt cele mai distractive orașe din lume

Sondaj: Care sunt cele mai distractive orașe din lume

13 Februarie 2018 - 

Un sondaj la care au răspuns 15.000 de persoane din 32 de oraşe globale arată care oraşe oferă cele mai distractive şi plăcute locuri în anul 2018, potrivit Thisisinsider.com.

Locuitorii au răspuns la o varietate de întrebări legate de aspecte ale vieţii oraşului, arată sondajul realizat de către Fundaţia Tapestry Research. Criteriile în urma cărora s-a efectuat sondajul au fost: hrana, băutura, cultura, prietenia, accesibilitatea, fericirea şi viabilitatea.

De asemenea, “a găsit factorii cheie care îi determină pe locuitori să creadă că oraşul în care locuiesc este unul interesant”de la a cina în oraş până la faptul că se simt mândri de locul din care provin, scrie capital.ro.

Mai jos sunt câteva dintre aceste oraşe în care trebuie să ajungi anul acesta:

 

Istanbul

 

Locuitorii din Istanbul sunt mândri de oraşul lor unic şi de istoria sa, dar într-un fel nu sunt încă mulţumiţi - doar jumătate au spus că s-au simţit fericiţi în ultimele 24 de ore.

 

Tokyo

 

Locuitorii din Tokio îşi iubesc mâncarea - vizitează restaurantele mai mult decât majoritatea locuitorilor oraşelor din listă.

 

Mexic

 

Oamenii din Mexic au mai multă cultură decât oriunde altundeva, ducându-se la teatru, cinema, galerii de artă, muzee sau la concerte de 76 de ori pe an.

 

Lisabona

 

Locuitorii Lisabonei mănâncă în oraş foarte mult, îşi petrec timpul cu familiile şi, de asemenea, spun că este uşor să îţi faci prieteni şi să îţi găseşti o persoană iubită. O noapte în oraş costă în jur de 50 de dolari.

 

Chicago

 

Locuitorii acestui oraş sunt mulţumiţi de oraşul lor, chiar mândri, de aceea Chicago s-a clasat pe primul loc în sondajul realizat. Singurul dezavantaj al oraşului este faptul că locuitorii nu se simt în siguranţă.

Lasă un comentariu