Evenimentul zilei

Joi12132018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV Cât de mult contează aspectul fizic: Un om îmbrăcat prost nu poate fi lăsat să între în restaurant?

Cât de mult contează aspectul fizic: Un om îmbrăcat prost nu poate fi lăsat să între în restaurant?

22 Februarie 2018 - 

Aspectul fizic a ajuns atât de important în societatea actuală, încât oamenii sunt judecați în funcție de felul în care arată și se îmbracă.

Coby Persin este un vlogger celebru pe Youtube, devenit milionar datorită filmulețelor sale devenite virale. Pentru a demonstra cât de mult diferă comportamentul oamenilor în funcție de persoana cu care interacționează, acesta a pus în practică un experiment inedit.

În filmulețul postat pe canalul lui de Youtube, Coby încearcă să rezerve o masă la un restaurant scump, însă se lovește de refuzul categoric al chelnerului care îi spune că locul este prea scump pentru el.

Îmbrăcat în haine sărăcăcioase (e drept, nu slinoase) și cu un sac menajer în spate, tânărul încearcă să îl convingă pe bărbat că vrea să ia masa cu un prieten și că are suficienți bani să plătească nota.

Chelnerul însă nu se lasă impresionat și îl poftește afară de pe terasa localului, sfătuindu-l să meargă să mănânce la un fast food, unde este mult mai ieftin.

Filmulețul a reușit să deschidă un subiect foarte sensibil, demonstrând faptul că felul în care arătăm sau ne îmbrăcăm influențează modul în care suntem tratați, scrie protv.ro.

 

 

 

Lasă un comentariu