Evenimentul zilei

Vi01182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV VIDEO// A murit legendarul creator de modă, Hubert de Givenchy, cel care i-a creat ținutele lui Audrey Hepburn

VIDEO// A murit legendarul creator de modă, Hubert de Givenchy, cel care i-a creat ținutele lui Audrey Hepburn

13 Martie 2018 - 

Fondatorul casei de modă Givenchy, Hubert de Givenchy, faimospentrucolaborareacu Audrey Hepburn și Jackie Kennedy, a încetat din viață la 91 de ani. 

Media

Marca Givenchy a fost creată în 1952 și a fost un succes de la bun început. Un rol decisiv pentru creația sa l-a avut actrița Audrey Hepburn, căreia i-a împrumutat câteva creații pentru rolul din filmul Sabrina. Stilul clasic, rafinat și nespus de elegant a atras și alte personalități, precum Jackie Kennedy sau Liz Taylor, relatează TVR.

Partenerul acestuia, Philippe Venet, un fost designer haute couture, a confirmat tragica veste pentru agenția de știri AFP. „Cu mare tristețe vă informăm că Hubert Taffin de Givenchy a murit”, a spus acesta.

Nepoții și nepoatele faimosului designer, dar și copiii acestora, sunt foarte îndurerați. Givenchy a intrat în istoria modei după ce a creat emblematica Little Black Dress pe care Audrey Hepburn a purtat-o în prima scenă din Breakfast at Tiffany's.

Este una dintre puținele case de modă care nici până în ziua de azi nu și-a modificat linia.

 

Lasă un comentariu