Evenimentul zilei

Ma01222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV VIDEO// Eurovision 2018: CARE este marea favorită a caselor de pariuri pentru a câștiga ediția din acest an

VIDEO// Eurovision 2018: CARE este marea favorită a caselor de pariuri pentru a câștiga ediția din acest an

14 Martie 2018 - 

Cântăreaţa israeliană Netta, cu piesa ei „Toy”, este marea favorită pentru a câştiga ediţia Eurovision de anul acesta, potrivit caselor de pariuri.

Media

Cu mai puţin de două luni înainte de concursul european de muzică, casele de pariuri o au ca favorită pe cântăreaţa israeliană: după ce şi-a făcut o intrare timidă în primii zece, ea a urcat vertiginos pe primul loc, urmată în preferinţe de cehul Mikolas Josef, cu „Lie to Me” şi de reprezentanta Estoniei, Elina Nechayeva, cu „La forza”, relatează agenția spaniolă EFE, citată de Agerpres.

Netta Barzila a stârnit senzaţie când şi-a prezentat săptămâna trecută cântecul „Toy”, cu accente de pop electronic şi ritmuri africane, realizând o combinaţie unică în istoria acestei competiţii muzicale.

În schimb, reprezentanţii Spaniei, Amaia şi Alfred, au ajuns de pe patru pe zece, astfel încât ei nu vor putea decât să egaleze „performanţele” predecesorilor lor, Ruth Lorenzo în 2014 şi Pastora Soler în 2012.

Înaintea cuplului spaniol s-au clasat bulgarii Equinox, australianca Jessica Mauboy, olandezul Waylon, suedezul Benjamin Ingrosso, belgianul Sennek şi norvegianul Alexander Rybak, care a mai câştigat concursul în 2009.

În ultimii doi ani, casele de pariuri au desemnat greşit învingătorul, dar au fost destul de aproape, având în vedere că i-au clasat pe portughezul Salvador Sobral şi ucraineanca Jamala - câştigătorii ediţiilor din 2017 şi 2016 - pe locul al doilea şi, respectiv, al treilea.

Portugalia găzduieşte în premieră anul acesta concursul Eurovision, după victoria lui Salvador Sobral la ediţia desfăşurată la Kiev. Cea de-a 63-a ediţie a Eurovision va avea loc la Altice Arena din Lisabona, între 8 şi 12 mai, la care sunt aşteptaţi să participe reprezentanţii din 43 de ţări.

Lasă un comentariu