Evenimentul zilei

Mie01162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV VIDEO// „Efectul Meghan”: Comenzile unei firme de blugi au explodat după ce Meghan Merkle a purtat o pereche de jeans din marca respectivă

VIDEO// „Efectul Meghan”: Comenzile unei firme de blugi au explodat după ce Meghan Merkle a purtat o pereche de jeans din marca respectivă

09 Mai 2018 - 

Comenzile unei mici firme de blugi din Țara Galilor au explodat după ce Meghan Markle a fost fotografiată purtând o pereche de jeans din marca respectivă la Cardiff, unde îl însoțea pe printul Harry într-o vizită.

Media

Firma produce în mod normal 150 de perechi de blugi pe săptămână. Totul se prelucrează manual de cei 20 de angajați, relatează TVR. Viața lor s-a schimbat total după ce în presa britanică au apărut fotografii cu Megan Markle purtând la Cardiff una din perechile confecționate de ei.

Ținutele viitoarei soții a printului Harry sunt atent analizate de presa din întreaga lume, in special când pregătirile pentru nuntă au intrat pe ultima turnantă. Firma de blugi din vestul Tarii Galilor primește comenzi de la Paris sau New York, iar publicitatea regală depășește cu mult posibilitățile de a face față cererii. Asa că se extinde și va face angajări.

Perechea de blugi negri purtată de Meghan costa 230 de lire sterline. Mica firmă are acum renume internațional și zeci de jurnaliști se interesează de modele și de calitatea produselor. Patronii spera să angajeze 400 de lucrători. Unii specialiști în modă se întreabă dacă Megan Merkle va rescrie regulile modei regale, afișând un look rafinat, sexy și casual.

 

Lasă un comentariu