Evenimentul zilei

Ma06182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV Cum a ajuns o femeie care a acuzat trei bărbați de viol să fie chiar ea condamnată la închisoare

Cum a ajuns o femeie care a acuzat trei bărbați de viol să fie chiar ea condamnată la închisoare

25 Mai 2018 - 

Femeia a acuzat trei bărbați că au violat-o și un altul că ar fi bătut-o în propria casă. Acum ea a fost condamnată la patru ani de închisoare.

Anna Costin, 30 de ani, a adus acuzații împotriva a trei bărbați. După spusele tinerei, aceștia ar fi violat-o, iar un al patrulea agresor ar fi lovit-o în propria casă, potrivit dailymail.co.uk. Însă, toate acuzațiile aduse de femeie, s-au dovedit în instanță a fi false. În momentul presupusului atac, unul dintre presupușii atacatori se afla într-o vacanță, iar un altul a putut dovedi ca era acasă și se uita la TV în momentul indicat de femeie, scrie libertatea.ro.

Până a se stabili că spusele Annei sunt nefondate, cei trei bărbați au fost supuși unor proceduri medicale intrusive, total neplăcute. Apoi, cu ajutorul unor specialiști, anchetatorii au ajuns la concluzia că femeia avea grave probleme psihice. Pentru acuzațiile false, Anna a primit în primă fază trei ani de muncă în folosul comunității. Astăzi, un alt judecător a considerat că pedeapsa pentru faptele comise a fost prea mică, ținându-se mai degrabă cont de problemele pe care le Anna, decât pe disconfortul suferit de cei trei bărbați nevinovați.

Astfel, Anna a fost joi condamnată la patru ani de închisoare și i s-a cerut să se predea poliției până mâine pentru a-și începe sentința.

Lasă un comentariu