Evenimentul zilei

Vi03222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV Ce trebuie să faci în fiecare zi a săptămânii pentru a atrage norocul și bunăstarea

Ce trebuie să faci în fiecare zi a săptămânii pentru a atrage norocul și bunăstarea

31 Mai 2018 - 

Fiecare zi a saptamanii are indicii importante. Iata care sunt lucrurile pe care trebuie sa le faci pentru a avea o viata usoara. 

LUNI - Este o zi buna pentru interactiuni sociale si de afaceri, pentru intalniri cu familia si prietenii. In aceasta zi, iti poti trata emotiile cu respecta pentru ca nimic nu se poate schimba mai repede ca ele.

MARTI - Este o zi in care poti sa ai mai multa incredere in tine si energie. Este un moment bun pentru a incepe ceva. Nu te implica in conflicte pentru ca vei reusi mult mai multe fara ele.

MIERCURI - Este o zi buna pentru munca mentala: introspectie, studiu, invatat, scris si citit. Este o zi excelenta pentru a comunica. Da telefoane, da e-mailuri si petrece timp de calitate. 

JOI - In aceasta zi poti atrage norocul de partea ta, poti primi aprobari si poti castiga autoritate. Fii modesta, actioneaza cu integritate si fereste-te de extravagante. 

VINERI - In timpul zilei, bucura-te de aptitudinile tale de socializare, arata ca ai maniere bune si gaseste solutii armonioase pentru persoanele din jurul tau. Este o zi buna pentru romantism, dragoste si afectiune.

SAMBATA - In aceasta zi poti impiedica lucrurile sa scape de sub control. Este o zi buna pentru a incetini ritmul, pentru a te ocupa de detalii si pentru a avea grija de cei in varsta. Este o zi buna pentru a face toate lucrurile bine.

DUMINICA - Este o zi perfecta pentru acte nobile. Arata-ti generozitatea si bunatatea si incearca sa fii o persoana mai buna, potrivit girly.ro.

Lasă un comentariu