Evenimentul zilei

Joi02212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV Facebook va adăuga o nouă secţiune, unde poţi vedea exact cât timp ai petrecut online

Facebook va adăuga o nouă secţiune, unde poţi vedea exact cât timp ai petrecut online

27 Iunie 2018 - 

Administratorii Facebook pregătesc adăugarea unei noi secţiuni în aplicaţia pentru mobil, unde vom putea afla şi chiar impune o limită asupra timpului petrecut în reţea.

Mai mult decât un simplu cronometru general, pagina denumită sugestiv „Your Time on Facebook” arată tipul de activitate măsurat în minute, pentru cel puţin ultimele şapte zile de folosire a aplicaţiei, relatează go4it.ro. Tot de aici, poate fi setată afişarea unei alerte privind depăşirea duratei de timp rezonabilă, setată în prealabil de utilizator.

Deşi pare contraintuitiv ca Facebook, o companie al cărei model de activitate presupune atragerea cât mai multor participanţi în propriul univers de servicii, să se îngrijoreze de timpul pe care îl iroseşte utilizatorilor, schimbarea de atitudine este rezultatul unei promisiuni făcute de CEO-ul Mark Zuckerberg la începutul acestui an. Prin iniţiativa “time well spent”, Zuckerberg sugera că reţeaua de socializare va schimba strategia centrată pe ajutarea utilizatorilor în a descoperi cât mai mult conţinut relevant, sprijinind în schimb să aibă mai multe interacţiuni cu ceilalţi utilizatori Facebook.

Totuşi, noua secţiune nu spune nimic despre modul de folosire a aplicaţiei şi nici „semnificaţia” pentru utilizatori a experienţelor avute.

 

Lasă un comentariu