Evenimentul zilei

Joi02212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV Patru pui de lupi și un taur maghiar, marea atracție de la Grădina Zoologică. Vezi ce animale exotice vor mai fi accesibile vizitatorilor

Patru pui de lupi și un taur maghiar, marea atracție de la Grădina Zoologică. Vezi ce animale exotice vor mai fi accesibile vizitatorilor

02 Iulie 2018 - 

Puii născuți, în ultimele trei luni, la Grădina Zoologică din Chișinău, au fost expuși publicului. Vizitatorii pot vedea patru pui de lupi de stepă, două femele și doi masculi, și un taur maghiar.

Administratorul-șef Olga Iuzvac a declarat pentru IPN că, între timp, la Grădina Zoologică s-a mai născut un pui de râs, o lamă şi o căprioară. Până se vor face mari, vor rămâne la Chișinău, după care, probabil, vor intra într-un program de schimb de animale cu alte grădini zoologice.

La sfârșitul lunii aprilie, crocodilul Grădinii Zoologice, care a stat ferit de ochii vizitatorilor mai bine de 40 de ani, a fost expus publicului, după un proces de reparații și amenajări. Au mai fost expuși enoți, capibara (cea mai mare specie de rozătoare din lume, care poate atinge o greutate de până la 50 de kg și 1,3 m lungime), mai mulţi şerpi, între care şi șarpele anaconda, unele păsări care până atunci au stat închise.

Grădina zoologică este deschisă în toate zilele, de la 8.00 până la 20.00. Costul biletelor a rămas același: 30 de lei pentru adulți; 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari și gratuit pentru copiii de până la 7 ani.

 

Lasă un comentariu