Evenimentul zilei

Mie02202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV Drum liber spre un nou Grand Slam? Ce adversare mai are Simona Halep pe partea ei de tablou

Drum liber spre un nou Grand Slam? Ce adversare mai are Simona Halep pe partea ei de tablou

06 Iulie 2018 - 

Surprizele de proporții din primele două tururi de la Wimbledon au făcut că Simona Halep să aibă un traseu, cel puțin pe hârtie, aparent facil către fazele superioare ale competiției.

În urmă rezultatelor din ultimele patru zile, pe partea de tablou a Simonei Halep nu se mai află nicio jucătoare din top 10 WTA.

Practic, Simona se poate califică într-o nouă finală de Grand Slam fără să mai întâlnească vreo jucătoare din top 10.

În cazul în care va trece în turul trei de Su-Wei Hsieh, Simona se va întâlni în optimi cu învingătoarea dintre Dominika Cibulkova și Elise Mertens (favorită 15).

Apoi, în sferturile de finală, pe partea de tablou regăsim sportive precum Jelena Ostapenko (favorită 12) și Daria Gavrilova (favorită 26).

În cazul în care va ajunge în semifinale, Simona s-ar putea duela cu jucătoare precum Anett Kontaveit (favorită 28), Ashleigh Barty (favorită 17), Daria Kasatkina (favorită 14), Angelique Kerber (favorită 11) sau Naomi Osaka (favorită 18). 

Numai că Simona nu trebuie să se culce pe o ureche, trebuie să abordeze fiecare meci ca și pe ultimul, fiindcă la un turneu de Grand Slam surprizele pot apărea de unde nici nu te aștepți. În acest sens este relevantă finala de la Roland Garros de anul trecut, cu Jelena Ostapenko. Acum, Simona Halep are ocazia să se revanșeze cu vârf și îndesat, dacă îi va nimeri în cale. 

Primul pas va fi însă meciul din turul trei cu Su-Wei Hsieh, care va avea loc sâmbătă, la o ora ce nu a fost stabilită momentan, notează ziare.com.

 

 

Lasă un comentariu