Evenimentul zilei

Dum05262019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV VIDEO// A murit căţeluşa desemnată „cel mai urât câine din lume” în 2018

VIDEO// A murit căţeluşa desemnată „cel mai urât câine din lume” în 2018

11 Iulie 2018 - 

Căţeluşa Zsa Zsa din rasa Bulldog englez, care a primit titlul de cel mai urât câine din lume în anul 2018, a murit la mai puţin de trei săptămâni după ce a cunoscut faima.

Media

Căţeluşa în vârstă de nouă ani a murit marţi în somn, a declarat pentru media americane stăpâna sa, Megan Brainard care locuieşte în Anoka din statul american Minnesota, informează AFP, citat de Agerpres. „Sunt încă în stare de şoc”, a mărturisit ea pentru postul de televiziune HLN, „nici măcar nu am avut timp să-i diger victoria şi faima”.

Cu ochii vitroşi, limba ce aproape atingea pământul şi balele care îi curgeau printre fălcile lăsate, Zsa Zsa a câştigat la 23 iunie titlul de cel mai urât câine din lume în cadrul unei competiţii care are loc anual în Petaluma, California.

După ce a petrecut cinci ani într-o canisă din Missouri, Zsa Zsa a fost plasată spre adopţie şi salvată de o asociaţie care militează pentru drepturile animalelor. A fost ulterior adoptată de Megan Brainard.

Pe lângă titlul de cel mai urât câine din lume în anul 2018, Zsa Zsa a primit un cec de 1.500 de dolari şi un trofeu. 

Lasă un comentariu