Evenimentul zilei

Lun05202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV Filmul 'Crazy Rich Asians' continuă să domine box office-ul nord-american

Filmul 'Crazy Rich Asians' continuă să domine box office-ul nord-american

27 August 2018 - 

Comedia romantică 'Crazy Rich Asians', primul film de la Hollywood cu un o distribuţie 100% asiatică, s-a menţinut pe prim loc în box office-ul nord-american în acest weekend, potrivit cifrelor provizorii ale firmei de specialitate Exhibitor Relations, relatează luni AFP.

Lungmetrajul, ecranizare a cărţii cu acelaşi titlu al lui Kevin Kwan, a avut încasări de 25 de milioane de dolari în SUA şi Canada. "Acest film despre care s-a scris mult şi care a primit critici bune marchează o revenire la comedia romantică, un gen preferat de marele public", a comentat Paul Dergarabedian, expert al firmei ComScore.
Pe locul doi pe podium s-a clasat "The Meg". Acest filmul de acţiune despre descoperirea unui rechin preistoric, cu o lungime de 23 de metri, în care Jason Statham joacă rolul unui fost scafandru, a avut încasări de 13 milioane de dolari în acest weekend, totalizând 105,3 milioane în trei săptămâni de la difuzare.
Comedia 'The Happytime Murders' (Cine trage sforile), cu Melissa McCarthy, ocupă locul trei în primul său weekend pe marile ecrane cu încasări de 10 milioane de dolari. În acest film original care îmbină actorii în carne şi oase cu celebrele marionete din 'The Muppet Show', personajele îşi alătură forţele pentru căutarea unui asasin în serie.
Locul patru îi revine filmului "Mission: Impossible - Fallout", cel mai recent opus al francizei cinematografice în care Tom Cruise interpretează încă o dată rolul agentului Ethan Hunt, cu încasări de 8 milioane de dolari în acest weekend, totalizând 193,9 milioane de dolari în cinci săptămâni de la difuzare.

Lasă un comentariu