Evenimentul zilei

Joi05232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV Surprizele Halloween-ului, pregătite cu multă inspirație de Shopping MallDova

Surprizele Halloween-ului, pregătite cu multă inspirație de Shopping MallDova

24 Octombrie 2018 - 

Cea mai așteptată sărbătoare a toamnei – Halloween – revine la Shopping MallDova și în acest an. Ediția aniversară, dedicată celor 10 ani de existență a Centrului Comercial, devine mult mai înfiorătoare și cu premii generoase pentru cei care vor avea curajul să vină la întâlnire cu cele mai malefice personaje din întreaga lume.

Dacă îți plac provocările, ai imaginația bogată și știi cum să ne surprinzi cu cea mai originală mască, costumație „de speriat” sau machiaj haios, te așeptăm, alături de gașca ta de prieteni, la singurul centru comercial de nivel european din țară pentru a dezlănțui spiritele în seara de 31 octombrie.
Petrecerea „monstruoasă” va începe la ora 18.00, atunci când spiridușii vor înfrunta vrăjitoarele înfricoșătoare, vampirii, pirații, monștrii fioroși, stafiile și te vor ademeni să intri și tu în jocul lor.
Vom descoperi împreună surprizele Halloween-ului, pregătite cu multă inspirație de Shopping MallDova, iar persoanele care vor purta cele mai îndrăznețe ținute, scary sau nostime, vor fi premiate.
Micii vizitatori vor avea posibilitatea să se joace cu zombii sau cu spiridușii și vrăjitoarele bune de care au auzit doar în povești. Animatorii costumați înfiorător vor face poze cu cei mai îndrăzneți micuți, care se vor încumeta să dea ochii cu ei. Iar între orele 16.00-18.00 copiii vor avea posibilitatea să se transforme în personajele preferate în cadrul atelierelor de body-art.
Vino la Shopping MallDova pentru a descoperi uimitoarea lume a poveștilor și a personajelor inspirate din realitate!

Lasă un comentariu