Evenimentul zilei

Ma07162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV VIDEO// A murit creatorul personajului de desen animat SpongeBob Pantaloni Pătraţi

VIDEO// A murit creatorul personajului de desen animat SpongeBob Pantaloni Pătraţi

28 Noiembrie 2018 - 

Stephen Hillenburg, creatorul personajului de desen animat SpongeBob Pantaloni Pătraţi, a murit la vârsta de 57 de ani, scrie BBC, citat de Digi 24.

Media

Informaţia a fost confirmată de postul Nickelodeon, care a difuzat serialul popular de desene animate din 1999. Într-un comunicat, compania a anunţat că moartea lui Hillenburg a fost cauzată de o boală de neuroni motori (cunoscută drept ALS) - afecţiune cu care a fost diagnosticat în martie anul trecut.

Hillenburg a regizat în 2004 şi filmul „The SpongeBob SquarePants” de lungmetraj. „Suntem trişti să împărtăşim vestea morţii lui Stephen Hillenburg, creatorul lui SpongeBob”, este mesajul scris pe contul oficial de Twitter al postului Nickelodeon.

Era căsătorit cu Karen Hillenburg de 20 de ani şi au un fiu, Clay.

SpongeBob Pantaloni Pătraţi a început în 1999 şi a avut peste 200 de episoade difuzate. A fost transpus şi într-un musical pe Broadway, câştigând un premiu Tony la începutul acestui an.

Lasă un comentariu