Evenimentul zilei

Joi02202020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV Cum să petreci ziua de sâmbătă, 22 decembrie

Cum să petreci ziua de sâmbătă, 22 decembrie

21 Decembrie 2018 - 

Vali Boghean Band vă invită la tradiționalul concert din decembrie cu ocazia sărbătorilor de iarnă intitulat „Reîntoarcerea“ la Palatul Național „Nicolae Sulac”, la ora 18:00.

Vino pe 22, 23 și chiar 24 decembrie la YardSale „Christmas Star” în centrul comercial Atrium. YardSale-ul de Crăciun este cel mai important, cel mai lung și cel mai sclipitor eveniment al lunii decembrie!
Pe parcursul a trei zile, vei putea cumpăra multe cadouri pentru cei dragi.
YardSale se află la etajul 3, aripa dreaptă. Intrarea costă 50 lei pentru o zi și adițional 25 lei pentru oricare a doua zi. Este nevoie să păstrați brățara. Dacă doriți să veniți în toate trei zile, atunci achitați doar 75 lei. Copii cu vârsta de până la 12 ani intră gratuit.
Georgette, Sekana si Creme Brulee s-au adunat în special pentru a vă face și mai fericite înainte de sărbători. Vino să-ți cumperi cea mai frumoasă rochie, cel mai comod costum și cel mai cald palton. Veniți de la ora 10.00 până la 18.00 cu bună dispoziție la Hotel Jolly Alon.
„Cutia Neagră” este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. O realitate care alungă singurătatea și creează un confort psihic. E ca un joc, care se vrea democratic.
Atelier de creație pentru copii. Atelierul se va desfășura în incinta magazinului „GRIF” din sectorul Botanica. Vino pe decembrie 15.00. Costul este 60 lei. Copiii vor crea un brăduț din câteva elemente, cel din foto, pe care îl vor lua acasă.

Lasă un comentariu