Evenimentul zilei

Sam05302020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Timp liber - TV VIDEO// „Captain Marvel”, pe primul loc în box-office-ul nord-american pentru a doua săptămână la rând

VIDEO// „Captain Marvel”, pe primul loc în box-office-ul nord-american pentru a doua săptămână la rând

18 Martie 2019 - 

„Captain Marvel”, primul film din universul Marvel consacrat unei supereroine, se menţine pe prima poziţie a box-office-ului nord-american pentru a doua săptămână la rând, conform cifrelor provizorii publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations, relatează AFP.

Media

Filmul, în regia Annei Boden şi a lui Ryan Fleck, o are în rolul principal pe Brie Larson, actriţă care a obţinut premiul Oscar în 2016, pentru interpretarea din „The Room”. Personajul său, Carol Danvers, alias Captain Marvel, este o femeie-pilot de elită, a cărei aeronavă intră în coliziune cu o navă extraterestră. În urma acestui incident, protagonista capătă puteri supranaturale.

Între vineri şi duminică, filmul, în a cărei distribuţie îi regăsim şi pe Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Annette Bening şi Jude Law, a obţinut 69,3 milioane de dolari în Statele Unite şi Canada, iar în două săptămâni, încasările sale au ajuns la 266,2 milioane de dolari în America de Nord, scrie Agerpres.

Potrivit lui Paul Dergarabedian, expert al companiei specializate Comscore, pe plan mondial, filmul a generat 760,2 milioane de dolari.

 

Lasă un comentariu