Evenimentul zilei

Mie08152018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Monden Anunt Un nou concurs pentru alegerea președintelui ANI

Un nou concurs pentru alegerea președintelui ANI

13 Octombrie 2017 - 

Consiliul de Integritate al Autorității Naționale de Integritate anunță un nou concurs pentru suplinirea funcției de președinte al Autorității Naționale de Integritate. Decizia este publicată în Monitorul Oficial, ediția din 13 octombrie. Dosarele pot fi depuse din 16 octombrie, până pe 6 noiembrie, la sediul ANI: str. Alecu Russo, 1, et. 4, biroul 407, transmite IPN.

La concurs pot participa persoanele care dețin cetățenia Republicii Moldova, au studii superioare în domeniul dreptului, al economiei, al administrației publice sau al managementului. Se cere o vechime în muncă de cel puțin șapte ani în domeniile menționate și neapartenența în ultimii doi ani la vreun partid politic.

Candidatul trebuie să vorbească limba de stat, să nu fi fost colaborator operativ sau agent sub acoperire al serviciilor de informații, informator al acestor servicii până în anul 1991.

Dosarul de participare la concurs trebuie să conțină formularul de înscriere, copia buletinului de identitate, copia diplomei de studii relevante funcției, Curriculum Vitae, copia carnetului de muncă, cazierul judiciar, certificatul medical privind starea sănătății, declarația pe propria răspundere privind reputația candidatului și de neapartenență politică.

Concursul este anunțat după ce candidații Teo Cârnaţ şi Victor Strătilă, care au trecut proba scrisă și interviul, au picat testul la poligraf.

 

Lasă un comentariu