Evenimentul zilei

Ma07072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie Panorama Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 15 martie 2017

Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 15 martie 2017

15 Martie 2017 - 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Este o zi perfectă pentru a începe, pentru a demara proiecte. Azi acțiunile ne vor fi corecte și decise. VIBRAȚIA ZILEI de 15 martie 2017 este 1.  Dorința de a face totul singuri pornind de la convingerea că nimeni nu poate egala vigilența și puterea noastră de concentrare ne va urmări pe parcursul întregii zile. Azi vom prefera să ne bazăm numai pe noi. Vom avea reacții rapide, ne vom pierde cu ușurință răbdarea. Nu vom avea stare. Vom lua decizii pe loc și ne vom enerva când ceilalți vor încerca a ni le comenta ori schimba. Ne vom simți mai puternici, mai siguri pe noi. Nu vom lucra bine într-o echipă dar vom simți nevoia de a le ordona colegilor. Ne vom impune cu orice risc. Șansele de a reuși sunt crescute. Vom fi mai entuziaști, curajoși, ambițioși, energici. Orgoliul va fi exagerat, riscăm discuții aprinse cu toți cei care ne vor dezaproba opiniile ori gesturile. Vom fi practici, dinamici, încăpățânați, agresivi. Vom da ordine și vom aștepta că toți ceilalți să le execute cu respect ba chiar să ne fie recunoscători. În dragoste vom fi tiranici. Vom face partenerului nostru binele cu forța. Nu vom înțelege cum de nu suntem apreciați. Putem excela în domeniul profesional. Vom avea inițiativă, putem simți ocaziile avantajoase și putem acționa. Există șansa unor promovări, există posibilitatea de a ne face remarcați. Vom fi investiți cu încredere și vom primi responsabilități suplimentare. Există varianta în care, folosind așa cum trebuie această zi, să asistăm la modificarea propriului statut social în mai bine.
Domeniul material promite o revigorare. Avem șansa de a ne îmbunătăți situația financiară prin semnarea unor contracte avantajoase. Condițiile de bază sunt: încrederea și sine, inițiativa  și acțiunea rapidă.

Cei care azi se vor căsători vor avea parte de o PECETE a CĂSĂTORIEI cu vibrație 1.
Această pecete este foarte pretenţioasă, dificilă şi obositoare. Lupta pentru supremație va fi principala activitate a celor doi. Orgoliile vor fi mari. Cine dă cu aspiratorul, cine face mâncare, cine stă tolănit la televizor cu berea în mână? Cine duce tava, cine este mai șef... Fiecare va avea impresia că este cel mai bun, cel mai deştept, că el trebuie ascultat. Unindu-şi însă forţele, cei doi parteneri pot avea împreună realizări remarcabile dacă vor trece peste orgolii. Cuplul poate fi privit ca un câştigător, ca un învingător şi din punct de vedere financiar.

Lasă un comentariu